הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף/הודו
שמיר
1 שן שום
מלח
פלפל
1/3 יין לבן
1 כף סויה
איטריות ביצים
אופן ההכנה
1.שוטפים חזה הודו (ניתן גם להכין עם חזה עוף) חותכים לריבועים יפים.
2. מערבבים ,שמיר , שום , מלח , פלפל עם הבשר.
3.מעבירים לסיר ומוסיפים,יין לבן , סויה ומערבבים
4. בנתיים מבשלים איטריות ביצים ע"פ הוראות היצרן.
5. מערבבים הכל ביחד, נותנים לזה מס' דקות להתבשל ולקלוט את כל המיצים.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
