הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם חזה עוף חתוך
1 פלפל אדום חריף פרוס, ללא גרעינים
2 שיני שום כתושות
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית
מלח
קינמון ותרמילי הל
50 גרם צימוקים בהירים
50 גרם צנוברים
נענע קצוצה
אופן ההכנה
מניחים את נתחי העוף בקערה שטוחה מערבבים את הפלפל, שום, מיץ לימון, כף שמן, מלח, קינמון, הל, צימוקים וצנוברים ויוצקים על העוף. מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים שעה במקרר. מחממים את השמן הנותר מוציאים את נתחי העוף מהמשרה ומטגנים משני הצדדים עד זהוב, מוסיפים את המשרה, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בנענע קצוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
