הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם שקדים מולבנים
100 גרם צימוקים
100 גרם משמש יבש
100 גרם תאנים יבשות
כוס קווקאר
50 גרם שומשום
קבוצה ב :
כוס סוכר
150 גרם חמאה
4 ביצים
כוס סילאן תמרים
חצי כוס חלב ממותק משומר
כפית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כוס חלב
כוס קמח מנופה היטב
אופן ההכנה
לעבד את מרכבי הפירות היבשים במעבד מזון לגריסה במשך דקה לחומר גרוס עדין ולא אבקתי .
במיקסר לערבל היטב את החמאה הסוכר הוניל למישחה להוסיף את הביצים בהדרגה ולערבל היטב . להוסיף את הסילאן החלב הממותק והחלב לערבל היטב .
להוסיף את הסודה לשתיה ואבקת האפיה לקמח לערבב ולהוסיף לעיסה ולערבל כ3 דקות.
לחבר את התערובות מהמעבד מזון והמיקסר ולהניח במקרר ל10 דקות .
לשמן תבנית פיירקס ,לצקת את התערובת המאוחדת ולאפות בתנור שחומם מראש ל160 מעלות למשך שעה .
לפרוס במצב חם לצנן ולהגיש !
בתאבון והרבה בריאות !!!
מגיש:
מקור: סדנת בריאות
שתף את המתכון
