הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים קטנים
50 גרם חמאה
½1 כוסות חיטה
3 כוסות מים רותחים
4 גבעולי זעתר טרי
3 כפות סילאן
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה
1. קוצצים את הבצל, לקוביות קטנות ומאדים בסיר עם חמאה עד לשקיפות.
2. מוסיפים את החיטה לסיר, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כ-3 דקות נוספות. מוסיפים מים רותחים, מערבבים ומכסים. מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
3. אל החיטה החמה מוסיפים סילאן, שמן זית, עלי זעתר ומתקנים תיבול.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
