חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמאה מזוקקת וגם מטובלת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בחמאה יש מוצקי חלב, אלה שנשרפים ומיותרים לגמרי... זיקוק החמאה מאפשר לקבל את הצהוב הטעים.
חמאה מזוקקת וגם מטובלת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בחמאה יש מוצקי חלב, אלה שנשרפים ומיותרים לגמרי... זיקוק החמאה מאפשר לקבל את הצהוב הטעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס גבוהה
חבילת חמאה (לא מלוחה) 100 או 200 גרם
אופן ההכנה
מכניסים בדחיסה את החמאה לתוך הכוס.
הכוס מכניסים למיקרו ומפעילים 15 שניות לערך - התוצאה צריכה להיות ריכוז לבנבן למעלה וצהוב למטה. את הלבן מסירים בזהירות וזורקים אותו.
החמאה המזוקקת מעבירים לכלי מתאים לשמוש.
אם רוצים לקבל תיבול, נניח על ידי רוזמרין, דוחסים לכוס יחד עם החמאה, ענף קטן, כשמעבירים את החמאה לכלי משאירים את הענף עם החמאה, בשימוש הראשון שולפים אותו.
מגיש: hannanab
מקור:
שתף את המתכון