הוראות הכנה
מרכיבים
קילו עוף פרוס למנות
200 גרם בשר בקר שמן [או עצמות מוח]
8 גזרים פרוסים
8 שזיפים יבשים
2 בטטות קלופות וחתוכות
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים למנות
2 בצלים חתוכים דק
מלח
פלפל גרוס
2 כפות סוכר
2 כפות מיץ לימון
חצי כפית שטוחה קינמון
אופן ההכנה
מניחים את כל המרכיבים בסיר גדול [ פרט לסוכר הלימון והקינמון]
מכסים במים רותחים ומבשלים כחצי שעה
מעבירים את הסיר לפלטת שבת [ בתנורבחום נמוך ] ומבשלים כל הלילה
לפני הגשה מוסיפים את הסוכר הלימון והקינמון ומרתיחים לכ חצי שעה
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
