הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חומוס מושרה במים פושרים מיום חמישי.
8 תפו"א מקולפים
1 ראש שום
בשר או עוף או גרונות או קציצות
ביצים
1 כף פפריקה אדומה מתוקה
1/2כוס שמן
1 כף מלח
1 כפית סוכר
1 שקית תה
1כוס חיטה
כפית מלח
1/2כפית כורכום
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כוס שמן
כוסברה קצוצה
1 כוס אורז
4 כפות שמן
כפית כורכום
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
בסיר :
1 כוס חומוס מושרה במים פושרים מיום חמישי.
8 תפו"א מקולפים
1 ראש שום
בשר או עוף או גרונות או קציצות
ביצים
לכסות התכולה במים.
בכוס לערבב ולשפוך לסיר:
1 כף פפריקה אדומה מתוקה
1/2כוס שמן
1 כף מלח
1 כפית סוכר
1 שקית תה
להביא לרתיחה ולהוסיף מים אם חסר.
להוסיף למעלה את שקית החיטה והאורז קשורות ולנקב בהן 2 חורים קטנים במזלג.
לשקית חיטה :
1כוס חיטה
כפית מלח
1/2כפית כורכום
1/2 כפית פלפל שחור
1/2כוס שמן
כוסברה קצוצה
3 כוסות מים
לשקית האורז :
1 כוס אורז
4 כפות שמן
כפית כורכום
מלח, פלפל שחור
2 כוסות מים
להרתיח הכל בערך שעתיים על אש בינונית ולהעביר לפלטה ולכסות בשמיכת צמר, או בתנור 100 מעלות.
מגיש:
מקור: ויוי סער
שתף את המתכון
