חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים ובורי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים ובורי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים פרוסים לפרוסות דקות מאד
מיץ לימון מ-2 לימונים
1 כף מיסו לבן
¼ כוס שמן שומשום
½ כוס סויה
1 כוס מירין
240 גרם פילה בורי נקי מעור ועצמות
16 עלי כוסברה
4 צנוניות פרוסות דק
גרגרים מרימון אחד
16 טבעות צ'ילי חריף ירוק
מעט מלח ים
אופן ההכנה
חולטים את פרוסות החציל במים רותחים כשתי דקות. מערבבים את המיסו עם שמן השומשום, הסויה והמירין. חותכים את הדג לקוביות בגודל 1 ס"מ ומשרים במיץ הלימון כחמש דקות.
בכל צלחת הגשה מסדרים חמש פרוסות חציל. מפזרים לכל צלחת רבע מכמות הדג. מוזגים כף וחצי מנוזל המרינדה על החציל והדג. מפזרים בחופשיות את שאר מרכיבי הסלט על המנה. מתבלים במעט מלח ים לפי הטעם.
מגיש: dylam
מקור: שף ירון קסטנבוים ושף עומר מילר מבית פודארט
שתף את המתכון