הוראות הכנה
מרכיבים
4. חצילים חתוכים לקוביות בינוניות
4. שיני שום פרוסות
2. בצלים סגולים חתוכים לקוביות גדולות
4-6 עגבניות לא קלופות חתוכות לקוביות גדולות
שמן זית לזילוף
גבינה בולגרית או גבינת פטה
מלח,פלפל לבן,אורגנו טרי
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 220°C.
מניחים בתבנית על ניר אפייה מעט שמן זית, מעליו את קוביות הבצל,מעל הבצל את שיני השום הפרוסות, מעליהן את קוביות החציל,מתבלים במלח, פלפל ועלי האורגנו ומזלפים שמן זית.
מכניסים לתנור.
תוך כדי אפייה מערבבים מידי פעם.
כמספר דקות לפני שהחצילים אפויים דיים, מוסיפים גבינה בולגרית מפוררת מעל המאפה בכמות נדיבה ולפי הטעם אך יש לשים לב לטעמה הדומיננטי.
מכניסים לתנור לעוד מספר דקות ומגישים חם.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון
