חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל בעגבניות וגבינה בולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חציל בעגבניות וגבינה בולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4. חצילים חתוכים לקוביות בינוניות
4. שיני שום פרוסות
2. בצלים סגולים חתוכים לקוביות גדולות
4-6 עגבניות לא קלופות חתוכות לקוביות גדולות
שמן זית לזילוף
גבינה בולגרית או גבינת פטה
מלח,פלפל לבן,אורגנו טרי
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 220°C.
מניחים בתבנית על ניר אפייה מעט שמן זית, מעליו את קוביות הבצל,מעל הבצל את שיני השום הפרוסות, מעליהן את קוביות החציל,מתבלים במלח, פלפל ועלי האורגנו ומזלפים שמן זית.
מכניסים לתנור.
תוך כדי אפייה מערבבים מידי פעם.
כמספר דקות לפני שהחצילים אפויים דיים, מוסיפים גבינה בולגרית מפוררת מעל המאפה בכמות נדיבה ולפי הטעם אך יש לשים לב לטעמה הדומיננטי.
מכניסים לתנור לעוד מספר דקות ומגישים חם.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון