הוראות הכנה
מרכיבים
3 גמבות חתוכות גס
3 פלפלים ירוקים חריפים חצויים - לא עד הסוף
צרור כוסברה לא קצוץ
לימון פרוס לפרוסות דקות ללא חרצנים
גזר גדול פרוס לפרוסות מאורכות
5 שיני שום - לא קצוצים (לא חייב)
גבניות מרוסקות - רצוי טריות
פפריקה מתוקה
כמון
מעט כורכום
מעט מוסקט טחון
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
בסיר רחב ונמוך עם שמן (לא זית) מסדרים:
שכבה א' - גמבות
שכבה ב' - פלפלים חריפים
שכבה ג' - מעט מהכוסברה
שכבה ד' - גזר ושיני שום
שכבה ה' - פרוסות הדג המועדף
מעל מסדרים פרוסות לימון
מעל את כל הכוסברה שנותרה.
בקערה את התבלינים עם מעט מים ועגבניות מרוסקות ושופכים מעל הדגים.
מביאים לרתיחה מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
