חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טונה אדומה צרובה עם שמן פטרוזיליה ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טונה אדומה צרובה עם שמן פטרוזיליה ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם פילה טונה לסועד
לשמן ירוק: 1 צרור פטרוזיליה
¾ כוס שמן רגיל
קורט מלח
לוויניגרט כוסברה: 2 כפות זרעי עגבניות
2 כפות זרעי כוסברה קלויים וגרוסים
3 כפות מיץ לימון
1 כף שום קצוץ
1 כוס שמן זית
1 כף סויה
קורט מלח ים
קורט פלפל שחור גרוס
תערובת תבלינים לטונה: 20 גרם מלח ים
10 גרם גרגרי כוסברה כתושים
6 גרם גרגרי כמון כתושים
18 גרם פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
לשמן הירוק: חולטים את הפטרוזיליה במים רותחים למספר שניות ומעבירים מיד למי קרח. לאחר מכן סוחטים את העלים וטוחנים עם השמן במעבד המזון. מעבירים במסננת דקה עם פילטר או דרך חיתול.
לוויניגרט: מערבבים היטב את כל המרכיבים.
לדג: מצפים את נתח הטונה בתערובת התבלינים. מחממים מחבת כבדה ומשומנת קלות. מטגנים את נתחי הטונה מכל הצדדים. מעטפת הנתח צריכה להיצרב ואילו לב הנתח להישאר נא. פורסים את הנתח בעדינות לפרוסות.
להגשה: מסדרים את נתחי הטונה על צלחת ההגשה. מעטרים בשמן הפטרוזיליה הירוק ובוויניגרט הכוסברה.
מגיש: dylam
מקור: שף רונן דברת-בלוך
שתף את המתכון