חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טחול ממולא (טיים מגזין)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טחול ממולא (טיים מגזין)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
טחול במשקל כ קילו
כוס בשר בקר טחון
2 בצלים קצוצים דק מטוגנים ומוזהבים
פרוסת לחם רצוי פומפרניקל שרוי במים וסחוט
כף שמן כף קמח
צרור פטרוזליה קצוצה דק
10 שיני שום קצוצים גס
מרק בשר לכיסוי הבשר
מלח
פלפל שחור
כפית כמון
2 פלפלים חריפים קצוצים דק
אופן ההכנה
חותכים את הטחול לאורך כמעט עד קצהו מוצאים בכף מעט מבשרו ומעבירים לקערת עירבוב
מערבבים היטב עם הבשר הטחון הלחם הקמח המלח הפלפל הכמון הבצל והפלפל החריף
על בשר הטחול הפרוס מניחים פטרוזליה קצוצה ושום מניחים את התערובת סוגרים את הטחול
ותופרים מסביב דוקים במזלג בחלק העליון מספר פעמים ומטגנים בשמן עד הזהבה קלה מוסיפים את המרק רותח ומבשלים כ שעתיים על אש נמוכה מוצאים את הטחול מצננים מעט
ופורסים לפרוסות מגישים עם רוטב שלו חם
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון