הוראות הכנה
מרכיבים
1 טחול גדול
מלית:
צרור פטרוזיליה
4 ראשי שום
כף עריסה
כף כמון
כפית שטוחה של מלח
כפית שטוחה פלפל "סודנייה"
½1 ק"ג כבדי עוף
200 ג"ר שומן כבש ("לייה")
אופן ההכנה
1. פותחים את הטחול
2. קוצצים את כל החומרי המלית וממלאים את הטחול
3. תופרים את הפתח עם חוט ומחט
4. מכניסים לתנור לשעה בחום של 150°c
5. לאחר שהטחול התבשל
6. מקררים ופורסים אותו לפרוסות של 2-3 ס"מ
7. את הפרוסות מכניסים לתנור לרבע שעה נוספות
8. מגישים חם.
9. ניתן להקפיא את הפרוסות ולחמם על מחבת
10. בתיאבון
מגיש:
מקור: זהבה
שתף את המתכון
