הוראות הכנה
מרכיבים
לחמניות ביס מחיטה מלאה
גבינת שמנת
סלמון מעושן
מלפפונים חתוכים למקלות
בצל ירוק מתולתל (החלק הירוק, פרוס לרצועות ומושרה במי קרח)
בצל סגול קצוץ
פלפל שחור
אופן ההכנה
1. פורסים את הכיפה של הלחמניה ושומרים בצד
2. מוציאים את הבצק הפנימי של החמניה
3. מכניסים גבינת שמנת רכה, מוסיפים מעט מלפפונים ובצל ירוק
4. מפרוסות הסלמון יוצרים פרח קטן ומכניסים לתוך הלחמניה
5. מפזרים מעט בצל סגול ופלפל שחור
6. בתאבון
מגיש:
מקור: מיקה
שתף את המתכון
