חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרין עוף עם פיסטוק חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מרהיבה וטעימה
טרין עוף עם פיסטוק חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מרהיבה וטעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
50ג"ר חמאה לטיגון או רבע מחמאה + 1 כף שמן זית
1 בצל קטן קצוץ דק
4 שיני שום קצוץ דק
80 גר 'כבדי עוף נקיים וקצוצים עבה
1/4 כוסית קוניאק
300 גרם עוף קצוץ גס הירכיים
400 גרם עוף חזה עוף חתוכים לקוביות
250 גרם בשר עוף טחון
100 גר תרד קצוץ
1 כף צלפים קצוצים
¾ כוס פירורי לחם
1 כוס פיסטוק חלבי קלוי
2 עלי מרווה קצוצים דק
2 לימונים כבושים קצוצים דק
1 כפיות מלח
1 כפית פלפל לבן
1 ביצה
250 גר ' חזה אווז או פרושוטו הודו פרוס דק וארוך אבל עם הרבה שומן
אופן ההכנה
1. על מחבת עם המחמאה ושמן הזית מטגנים את הבצל עד שקיפות מוסיפים את השום לעוד חצי דקה, מוסיפים את הכבדים הקצוצים לחצי דקה טיגון ומוסיפים את הקוניאק ומטגנים עוד כחצי דקה ומעבירים את כל הכבודה לקערת עירבוב עמוקה.
2. מוסיפים לקערת הערבוב את שאר החומרים פרט לחזה האווז ומערבבים היטב תוך קיפול עד קבלת מסה אחידה
3. בתבנית אינגליש קייק משומנת קלות מניחים נייר אפיה מוצמד היטב לדפנות ומסדרים את חזה האווז בשתי וערב ומקפידים שישפך החוצה מדפנות התבנית (לצורך כיסוי החלק העליון)
4. מוסיפים פנימה את התערובת מהקערה וסוגרים עם קצוות חזה האווז ומכסים בנייר אלומיניום
5. מחממים תנור ל 180 מעלות ממלאים תבנית פיירקס במים חמים ומניחים את תבנית האיגליש בתוכה כך שמחציתה תהיה בתוך המים.
6. אופים בתנור כשעה מוציאים מקררים לחום החדר ומעבירים ללילה במקרר (כדאי להניח על זה משקולת 2 פחיות שימורים בתוך שקית ניילון)
7. כ 10 דקות לפני ההגשה מוציאים הופכים את תבנית האינגליש ומשחררים פורסים לפרוסות ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון