חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


יוגורט ביתי מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יוגורט מעשה ידי בית מדהים בעדינותו וניתן להתאים לטעמכם
יוגורט ביתי מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יוגורט מעשה ידי בית מדהים בעדינותו וניתן להתאים לטעמכם
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר חלב 3% שומן
1 גביע יוגורו רגיל מסוג דנובה (לא ביו)
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
1. שופכים את ליטר החלב לכלי עמיד למיקרו ומפעילים בעוצמה מלאה ל 8 דקות
2. מוציאים ומקררים לטמפרטורת החדר
3. מוסיפים חצי גביע יוגורט והמלח ומערבבים היטב היטב
4. מחממים תנור ל 90 מעלות ומכבים
5. מכניסים את התערובת מכוסה בנייר אלומיניום לתנור הכבוי ל 3 שעות (ככל שתשאירו את
התערובת יותר היוגורט יהיה חמוץ יותר)
6. מקררים לפחות שעה במקרר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון