חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירקות ממולאים בסיר אחד.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום למלא רק פלפל אפשר להכניס כמה סוגים של ירקות יחד הטעם מעולה brלבדוק כמה אפשר לדחוס בסיר רחב וגבוה ירקות ולפי זה להכין את כמות הירקות כל הירקות brצריכים להיות טרים וקטנים לא גדולים מידי
ירקות ממולאים בסיר אחד.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום למלא רק פלפל אפשר להכניס כמה סוגים של ירקות יחד הטעם מעולה brלבדוק כמה אפשר לדחוס בסיר רחב וגבוה ירקות ולפי זה להכין את כמות הירקות כל הירקות brצריכים להיות טרים וקטנים לא גדולים מידי
הוראות הכנה
מרכיבים
ירקות למילוי:פלפל אדום,ירוק או צהוב אבל שיהיו קטנים, גזר,בצל,קשואים,סלק,לפת וכו (לא עגבניות כי הבישול
שלהם קצר יותר).
למילוי: כחצי ק"ג בשר מעורב בקר עם כבש
1/2 ק"ג אורז פרסי ארוך
1 בצל לבן גדול קצוץ היטב
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
תבלינים:פלפל אנגלי טחון,גרגרי כוסברה טחון,אגוז מוסקט,פפריקה מתוקה בשמן,פפריקה חריפה
פלפל שחור לערבב את כל התבלינים לפי הטעם האישי משהוא כמו 2 כפות מהכל יחד.
¼ כוס שמן זית
לרוטב :
¼ כוס שמן זית
1 קופסה רסק עגבניות 400 גר פחות ה-2 כפות מהמילוי
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
פפריקה מתוקה פלפל שחור ומלח. אפשר גם פפריקה חריפה
¼ כוס חומץ
קורט סוכר
מים לכיסוי הירקות
אופן ההכנה
לשטוף היטב את האורז ,כמה פעמים לבשל בסיר כ-10 דקות עם מים.
לסנן היטב ולקרר.
לערבב את הבשר עם האורז והבצל וכל השאר בקערה.
פלפלים: לחתוך את הראש ולנקות מגרגרים (לשמור על הראש )
גזר: לקלף ועם חותכן מיוחד להוציא את התוכן מהקצה הרחב כמה שאפשר.
קישואים ארוכים ודקים עם הקליפה גם להוציא את התוכן .
בצל: לבשל שלם ללא הקליפה במים עד שיצא שקוף אבל לא יותר מדי , לפתוח את העלים לאט.
לקחת 2 עלים להלביש אותם אחד על השני ולמלא.
סלק: לקלף ולרוקן את התוכן
לפת: עם הקליפה לרוקן כמו הסלק.
למלא את כל הירקות לסגור את הפלפלים עם הראש שלהם.
להניח את הירקות בסיר עם הפתח כלפי מעלה . הירקות צריכים להיות דחוסים ללא אפשרות
לזוז בתוך הסיר.
לערבב את חומרי הרוטב ולהוסיף לסיר בעדינות מסביב לכל הירקות לא לשפוך בתוך המילוי
המים צריכים להגיע לפחות עד כ-¾ מגובה הסיר.
להרתיח על אש גבוהה ואז להקטין לאש נמוכה ולכסות את הסיר.
מדי פעם לבדוק שיש מספיק נוזלים ,לפחות חצי סיר. במידה הצורך להוסיף מים רותחים בלבד.
וגם לבדוק ולטעום. אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם .
התבשיל מוכן כשהאורז רך מוכן לאכילה אבל גם לבדוק בתוך אחד הממולאים.
אפשר, אחרי הרתיחה, להכניס לתנור ולהמשיך לבשל בסיר סגור היטב.
(הסיר צריך להיות מותאם לגז וגם לתנור.
להגיש חם
נשמר כמה ימים במקרר
אפשר להקפיא אפילו יוצא יותר טעים .
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון