חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף ביין אדום, בצל ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחובבי הכבד, מתכון קל, מהיר וטעים כל כך..... brשימו לב, תמיד עדיף להשתמש בבישול ביין אדום טוב, כזה שהייתם מוכנים גם לשתות brבמסעדה ולא בסתם ביין זול, זה משפר את איכות התבשיל בצורה מדהימה.
כבד עוף ביין אדום, בצל ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחובבי הכבד, מתכון קל, מהיר וטעים כל כך..... brשימו לב, תמיד עדיף להשתמש בבישול ביין אדום טוב, כזה שהייתם מוכנים גם לשתות brבמסעדה ולא בסתם ביין זול, זה משפר את איכות התבשיל בצורה מדהימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו כבד עוף
1 בקבוק יין אדום
1 בצל לבן
1 חבילה פיטריות טריות
2 שיני שום כתושות
1 כף אבקת מרק עוף
מלח
אופן ההכנה
דבר ראשון שמים את הכבד בקערה ומוזגים מעליו יין אדום עד שהוא כמעט מכוסה לגמרי, קצת יותר מרבע בקבוק יין. נותנים לו לעמוד ככה ובינתיים מתחילים עם הרוטב.
חותכים את הבצל לחצי ואז לפרוסות. מפרידים בין שכבות הבצל כך שיש רצועות בצל ארוכות.
במחבת גדולה מטגנים את הבצל בשמן זית עד שנהיה שקוף ומוסיפים לטיגון את הפיטריות חתוכות לפרוסות.
לאחר כמה דקות טיגון מוזגים מעל הכל יין אדום - בערך חצי בקבוק (למלא את המחבת) ומוסיפים מלח, שום כתוש ואבקת מרק עוף.
נותנים לרוטב להתבשל ולהצטמצם.
ברגע שהרוטב הצטמצם מוסיפים את שארית היין ומבשלים.
מסננים את הכבדים מהיין שבו הושרו ומכניסים אותם לרוטב. ממשיכים לבשל כעשר דקות תוך כדי הפיכת הכבדים מדי פעם לפעם כדי שיתבשלו מכל הצדדים.
להימנע מבישול יתר כדי לא לייבש את הכבדים יותר מדי.
מומלץ להגיש מעל פירה.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון