הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג גבינת ריקוטה
כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
1/2 כפית שבבי בצל מיובשים
כף עירית קצוצה דק
1/2 כפית טרגון קצוץ דק
מלח
פלפל שחור
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים דק
חסה בגודל בינוני
תרסיס שמן
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים היטב את הגבינה, הפטרוזיליה, הבצל, העירית והטרגון.
2. מתבלים במלח ופלפל שחור
3. צרים 9 כדורים מהתערובת
4. מגלגלים כל כדור באגוזים קצוצים ושומרים במקרר
5. שוטפים עלי חסה ומייבשים
6. מחלקים ל-8 צלחות אישיות
7. מחממים תנור לחום בינוני (180°c)
8. מרססים תבנית בתרסיס שמן, מניחים את כדורי הגבינה, אופים 10 דקות
9. מניחים כל כדור גבינה אפוי על עלה חסה
10. בתאבון
מגיש:
מקור: john phillip carroll
שתף את המתכון
