הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם חמאה רכה
5 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
כוס אגוזים קצוצים
חצי כוס שוקולד ציפס
כף אבקת קקאו
כפית קינמון
כוס וחצי קמח מנופה היטב
אבקת סוכר
אופן ההכנה
להכניס לקערה את חמאה סוכר שוקולד ציפס והאגוזים ולהניח בצד
לערבב לחוד את הקקאו והקנמון ותמצית הוניל
לאחד את התערובות ולערבב היטב
לשמן תבנית לצקת כף גדושה מהתערובת לאפות כ 15 דקותבחום של 180 מעלות
להוציא לקרר דקה ולגלגל באבקת סוכר
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
