חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרובית אפויה עם גבינה כחולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרובית אפויה עם גבינה כחולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
ראש כרובית שלמה לקטום את הגזע.
מלח ומים להשריה
לרוטב וציפוי:
חב' גבינה כחולה או גבינה קשה לבנה אחרת (לא גבינה צהובה)
3 ביצים
1 שמנת מתוקה אפשר% 15
¼ כוס פרורי לחם (אפשר עם עשבי תיבול)
מלח,פלפל לבן,אגוז מוסקט.
אופן ההכנה
להשרות את הכרובית במי המלח כחצי שעה לשטוף .
לחמם תנור לחום בנוני גבוה
להכניס את הכרובית שלמה (או לחלק ל 4) לקערה אפיה עגולה .
לפרור את הגבינה להוסיף את השמנת ותבלינים, לערבב את הביצים ולהוסיף לגבינה.
לצקת את תערובת הגבינה על הכרובית להכניס גם בין הפרחים .
לפזר פרורי לחם ,קלות מעל ,לא צריך לכסות הכל.
להכניס לתנור להוריד אחרי 10 דקות את החום לבנוני.
לאפות עד שישחים קלות .
לחתוך לפרוסות ולהגיש חם.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון