הוראות הכנה
מרכיבים
ראש כרובית שלמה לקטום את הגזע.
מלח ומים להשריה
לרוטב וציפוי:
חב' גבינה כחולה או גבינה קשה לבנה אחרת (לא גבינה צהובה)
3 ביצים
1 שמנת מתוקה אפשר% 15
¼ כוס פרורי לחם (אפשר עם עשבי תיבול)
מלח,פלפל לבן,אגוז מוסקט.
אופן ההכנה
להשרות את הכרובית במי המלח כחצי שעה לשטוף .
לחמם תנור לחום בנוני גבוה
להכניס את הכרובית שלמה (או לחלק ל 4) לקערה אפיה עגולה .
לפרור את הגבינה להוסיף את השמנת ותבלינים, לערבב את הביצים ולהוסיף לגבינה.
לצקת את תערובת הגבינה על הכרובית להכניס גם בין הפרחים .
לפזר פרורי לחם ,קלות מעל ,לא צריך לכסות הכל.
להכניס לתנור להוריד אחרי 10 דקות את החום לבנוני.
לאפות עד שישחים קלות .
לחתוך לפרוסות ולהגיש חם.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
