הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
חבילה מרגרינה 200 גרם רכה
מיכל שמנת חמוצה 9%
21 2 כוסות קמח תופח
2 קורט מלח
ללוש לבצק רך ונעים.
לחלק ל-3 חלקים שווים.
למלית
מלית:
1 ראש ברוקולי גדול הפרחים בלבד
1 בצל קצוץ
1 חבילה טוב טעם או טובורג נטראלית
200 ג"ר גבינהת פטה
150 גבינה צהובה מגוררת
1 ביצה
מלח פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
1. בקערה מערבלים את כל חומרי הבצק ולשים עד קבלת בצק חלק רך ונעים.
2. מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים
3. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר ל 15 דקות
למילוי
1.להוריד את הגזע העבה של הברוקולי-ולהשאיר פרחים גדולים להכניס את הפרחים לקערה
עם כוס מים ולכסות בניילונית.
2.לחורר את הניילונית עם קיסם 4-6 מקומות ולהכניס למיקרו ל-3 דקות.
אם עדיין הברוקולי קשה,להחזיר לעוד 3 דקות. מאודה ולא סמרטוטי.
3.לסנן את המים ולחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות. (לא לרסק).
4.בקערה:
בצל אחד קצוץ ומטוגןרק עד להזהבה
את הברוקולי החתוך ללא טיגון
חבילה גבינה "טוב-טעם"
200 גרם גבינה מלוחה עדינה "פטינה" או אחרת
150 גרם גבינה צהובה מגוררת-איזה שרוצים
ביצה שלמה
מלח,פלפל שחור,קורט אגוז מוסקט.
ולערבב. עד לקבלת עיסה אחידה לחלק ל-3.
5. מוציאים את הבצק ומרדדים
6.למלא כל חלק במלית ולגלגל לכרוכית.
(את המלית יש לשטח כמעט על כל העלה למעט בצדדים).
7.להניח את 3 הכרוכיות-- על גבי ניר אפיה בתבנית למרוח בחלב או ביצה טרופה-ולפזר
שומשום.
8.לאפות בחום 175 עד השחמה. כ-40 דקות.
מגיש:
מקור: פירגה
שתף את המתכון
