חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוכיות ברוקולי מבצק שק"ם - פירגה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוכיות ברוקלי שזורות גבינה וכרוכות בבצק שקם פשוט קל ומדהים
כרוכיות ברוקולי מבצק שק"ם - פירגה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוכיות ברוקלי שזורות גבינה וכרוכות בבצק שקם פשוט קל ומדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
חבילה מרגרינה 200 גרם רכה
מיכל שמנת חמוצה 9%
21 2 כוסות קמח תופח
2 קורט מלח
ללוש לבצק רך ונעים.
לחלק ל-3 חלקים שווים.
למלית
מלית:
1 ראש ברוקולי – גדול הפרחים בלבד
1 בצל קצוץ
1 חבילה טוב טעם או טובורג נטראלית
200 ג"ר גבינהת פטה
150 גבינה צהובה מגוררת
1 ביצה
מלח פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
1. בקערה מערבלים את כל חומרי הבצק ולשים עד קבלת בצק חלק רך ונעים.
2. מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים
3. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר ל 15 דקות
למילוי
1.להוריד את הגזע העבה של הברוקולי-ולהשאיר פרחים גדולים להכניס את הפרחים לקערה
עם כוס מים ולכסות בניילונית.
2.לחורר את הניילונית עם קיסם 4-6 מקומות ולהכניס למיקרו ל-3 דקות.
אם עדיין הברוקולי קשה,להחזיר לעוד 3 דקות. מאודה ולא סמרטוטי.
3.לסנן את המים ולחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות. (לא לרסק).
4.בקערה:
בצל אחד קצוץ ומטוגן—רק עד להזהבה
את הברוקולי החתוך – ללא טיגון
חבילה גבינה "טוב-טעם"
200 גרם גבינה מלוחה עדינה "פטינה" או אחרת
150 גרם גבינה צהובה מגוררת-איזה שרוצים
ביצה שלמה
מלח,פלפל שחור,קורט אגוז מוסקט.
ולערבב. עד לקבלת עיסה אחידה לחלק ל-3.
5. מוציאים את הבצק ומרדדים
6.למלא כל חלק במלית ולגלגל לכרוכית.
(את המלית יש לשטח כמעט על כל העלה למעט בצדדים).
7.להניח את 3 הכרוכיות-- על גבי ניר אפיה בתבנית למרוח בחלב או ביצה טרופה-ולפזר
שומשום.
8.לאפות בחום 175 עד השחמה. כ-40 דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פירגה
שתף את המתכון