חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרעי עוף ברוטב עגבניות וערמונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרעי עוף ברוטב עגבניות וערמונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעי עוף
בצל גדול פרוס
שמן לטיגון
100 גרם רסק עגבניות
2 עגבניות קצוצות דק
קורט מלח , קורט פלפל שחור גרוס , קורט קינמון , רבע כפית הל טחון
כוס אורז פרסי מבושל במים כ10 דקות מסוננן
250 ערמונים אפויים קלופים
100 גרם צימוקים
100 גרם צנובר
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה קלה מוסיפים את העוף ומטגנים בכל צדדים
מוסיפים את רסק העגבניות מתבלים ומוסיפים כשתי כוסות מים רותחים מכסים את הסיר
ומבשלים כחצי שעה
מוצאים את העוף ושומרים חם מוסיפים את האורז והערמונים לסיר מכסים ומבשלים כרבע שעה
מוסיפים את הצימוקים והצנוברים ומערבבים ברכות
מסדרים את האורז על צלחת הגשה רחבה ובמרכזהמניחים את חלקי העוף
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: משפחתי
שתף את המתכון