חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לבבות ארטישוק ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לבבות ארטישוק ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כ-15 לבבות ארטישוק (ניתן להשיג קפואות כמו סנפרוסט)
1/2 ק"ג בשר הודו טחון
בצל
2 שיני שום מרוסקות
תבלינים
לרוטב:
שמן
קוביות בצל לטיגון
1/2 קופסא רסק עגבניות
תבלינים
אופן ההכנה
מבשלים את לבבות הארטישוק כחצי שעה בסיר עם מים רותחים
נפטרים מהמים ומסדרים את הלבבות בשכבה אחת על תבנית חד פעמית
או כל תבנית אחרת המתאימה לתנור בעלת דפנות גבוהות.
מכינים את הבשר: מערבבים היטב את הבשר עם בצל מגורד ותבלינים,
יוצרים כדורים מעיסת הבשר ו"מלבישים" כל כדור על כל לב ארטישוק.
מכינים את הרוטב: מטגנים בצל, מוסיפים שום, רסק עגבניות, תבלינים ומים
מבשלים מעט רק עד שלא נשארים גושים.
יוצקים את הרוטב לתוך התבנית שבה מסודרים לבבות הארטישוק והבשר
ואופים בחום של כ-180 מעלות כ-40 דקות
מגישים חם בליווי אורז לבן.
בתאבון
מגיש: MIRSO
מקור: אישי
שתף את המתכון