הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג לבבות עוף נקיים
1 עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות
1 קופסא פטריות שמפניון חתוכות
4 שיני שום
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
כף כוסברה
כף פטרוזיליה
מעט רוזמרין טרי חתוך דק דק
½ כפית תימין
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף מלח ים
1 כפית כמון
1 כוס מים רותחים
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות העגבניות השום והרוזמרין.
מערבבים ומוסיפים את לבבות העוף,משחימים מכל הכיוונים.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים תוך כדי בישול כ 3 דקות מוסיפים את המים הרותחים
מבשלים על אש קטנה ביותר כ 40 דקות.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
