חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לבבות עוף עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה מוכיח שלבבות עוף טעימים לא רק על האש .
לבבות עוף עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה מוכיח שלבבות עוף טעימים לא רק על האש .
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג לבבות עוף נקיים
1 עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות
1 קופסא פטריות שמפניון חתוכות
4 שיני שום
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
כף כוסברה
כף פטרוזיליה
מעט רוזמרין טרי חתוך דק דק
½ כפית תימין
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף מלח ים
1 כפית כמון
1 כוס מים רותחים
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות העגבניות השום והרוזמרין.
מערבבים ומוסיפים את לבבות העוף,משחימים מכל הכיוונים.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים תוך כדי בישול כ 3 דקות מוסיפים את המים הרותחים
מבשלים על אש קטנה ביותר כ 40 דקות.
מגיש: gilai
מקור: עצמי
שתף את המתכון