הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית 800 גרם תירס/אפונה קפוא/ה מופשר/ת
500 גרם גבינה בולגרית 5%
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
4 ביצים טרופות
4 כפות גדושות קמח תופח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אגוז מוסקט
3 כפות שמיר קצוץ
שמן לטיגון
3 גביעים של שמנת חמוצה
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה גבינה בולגרית מעודנת 5% עם
תירס/אפונה, פלפל, ביצים, שמיר וקמח ומטבלים בפלפל ואגוז מוסקט
2. מחממים מחבת טפלון ויוצקים מעט שמן
3. יוצרים לביבות, מטגנים עד לקבלת צבע זהוב ומניחים על
נייר סופג
4. עורכים על צלחת הגשה ומגישים עם שמנת חמוצה בצד
5. מקשטים בגרגרי תירס/אפונה ושמיר קצוץ
6. בתאבון
מגיש:
מקור: תנובה
שתף את המתכון
