הוראות הכנה
מרכיבים
מיכל יוגורט 3 ליטר
ציפית ישנה, ללא חורים או קרעים, נקיה והפוכה.
2 כפות מלח
קערה ומסננת .
אופן ההכנה
לערבב היטב, היטב את היוגורט (לנער את המיכל)
להוסיף את המלח ושוב לערבב, להרטיב מעט ולסחוט את הציפית ההפוכה , לצקת את היוגורט לציפית, לערבב שוב, לשים במסננת ואת המסננת לשים מעל לקערה. לערבב היטב כל כ 5-6 שעות עד שכל המים התנקזו (בערך יום וחצי). יש להתמיד ולשפוך את המים הניגרים בתחתית הקערה.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
