הוראות הכנה
מרכיבים
24פילה של דג "דניס" או "לברק"
50גרם תרד קפוא
3עלי בזיליקום קצוצים דק מאוד
30/50 גר' גבינת טופו או גבינה מלוחה קשה מאוד
ועירית קצוצה
3 כפות שמן זית
פירורי לחם "סינים" (להקפיד)
ביצה טרופה
קמח
אופן ההכנה
את התרד והעירית יחד עם הבזיליקום יש לטחון יחד בבלנדר או מעבד מזון להוסיף 3 כפות של שמן זית.
אחרי שזה טחון מאוד יש להוסיף 30 או 50גרם,גבינת טופו או גבינה מלוחה קשה אחרת למעבד המזון ולהמשיך לטחון.
אחרי שהעיסה מוכנה ממלאים את הפילה באמצה לא הרבה עיסה שלא יתפרק
אחרי שהכול מלא יש להקפיא את הפילה.
מוציאים מהפריזר מקמחים ומנערים קלות.
טובלים בביצה ומיד בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.
מגיש:
מקור: רוית פרץ
שתף את המתכון
