חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לברק/דניס ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממלכת הדניס היא מסעדת דגים מאד ידועה באילת. brולה מטעמי דגים שזה אחד מהם. brנסו ותהנו זה גם קל להכנה.
לברק/דניס ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממלכת הדניס היא מסעדת דגים מאד ידועה באילת. brולה מטעמי דגים שזה אחד מהם. brנסו ותהנו זה גם קל להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
24פילה של דג "דניס" או "לברק"
50גרם תרד קפוא
3עלי בזיליקום קצוצים דק מאוד
30/50 גר' גבינת טופו או גבינה מלוחה קשה מאוד
ועירית קצוצה
3 כפות שמן זית
פירורי לחם "סינים" (להקפיד)
ביצה טרופה
קמח
אופן ההכנה
את התרד והעירית יחד עם הבזיליקום יש לטחון יחד בבלנדר או מעבד מזון להוסיף 3 כפות של שמן זית.
אחרי שזה טחון מאוד יש להוסיף 30 או 50גרם,גבינת טופו או גבינה מלוחה קשה אחרת למעבד המזון ולהמשיך לטחון.
אחרי שהעיסה מוכנה ממלאים את הפילה באמצה לא הרבה עיסה שלא יתפרק
אחרי שהכול מלא יש להקפיא את הפילה.
מוציאים מהפריזר מקמחים ומנערים קלות.
טובלים בביצה ומיד בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.
מגיש: gilai
מקור: רוית פרץ
שתף את המתכון