הוראות הכנה
מרכיבים
2 פילטים של לברק
50 גרם חמאה מלוחה
1 כפית עלי רוזמרין קצוצים
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף רוטב דגים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת ומגלגלים את הפילטים בחמאה החמה. מעבירים את הדגים ללא החמאה (מעבירים לתבנית נפרדת) לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשמונה דקות. מוסיפים לחמאה את עלי הרוזמרין, החומץ ורוטב הדגים. מתקנים תיבול לפי הצורך.
מניחים את נתחי הדג בצלחת ויוצקים מעל את הרוטב. מגישים מייד רצוי בלוויית תפוחי אדמה אפויים.
מגיש:
מקור: אורי ירמיאס מאורי בורי
שתף את המתכון
