הוראות הכנה
מרכיבים
1.2 ק"ג פרוסות לוקוס
שמן לטיגון עמוק
קמח
1 כף מלח
1כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה
חצי ליטר ציר דגים
1 לימון פרוס
חצי צרור פטרוזיליה
1 עגבניה פרוסה
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים את המלח עם הקמח, הפלפל השחור והפפריקה. מקמחים היטב את הדג ומניחים בסיר עם שמן רותח לטיגון עמוק עד שנהיה זהוב ופריך. מוציאים ומניחים על נייר סופג. למחבת מברזל יצוק יוצקים את שמן הזית. מניחים את פרוסות הלימון, צרור הפטרוזליה ופרוסות העגבניה. יוצקים מעל את ציר הדגים. מסדרים מעל הכל את הדגים המטוגנים. מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
