חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזאניה תרד וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות פשוט מזין וטעים. brערכים קלוריים למנה: 205 קלוריות, 19 גרם חלבון, 9 גרם שומן, 12 גרם פחמימות, br 530 מ"ג אשלגן, 56 מ"ג מגנזיום, 250 מ"ג סידן, 3,7 מ"ג ברזל. br
לזאניה תרד וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות פשוט מזין וטעים. brערכים קלוריים למנה: 205 קלוריות, 19 גרם חלבון, 9 גרם שומן, 12 גרם פחמימות, br 530 מ"ג אשלגן, 56 מ"ג מגנזיום, 250 מ"ג סידן, 3,7 מ"ג ברזל. br
הוראות הכנה
מרכיבים
9 עלי לזאניה
כף שמן זית לשימון התבנית
לתערובת הגבינות:
250 גרם גבינה 5% שומן צפתית או בולגרית מגורדת גס
1 גבינת קוטג' 3%/5% שומן
2 ביצים טרופות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
שקית תרד קפוא - מופשר או ½1 ק"ג עלי תרד טריים.
100 גרם גבינה צהובה מגורדת דק.
לרוטב העגבניות:
קופסא (800 גרם) עגבניות מרוסקות
2 שני שום
1 כף סוכר
2 כפות שמן זית
5 עלי בזיליקום
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מכינים את רוטב העגבניות- טוחנים את מרכיבי הרוטב במעבד מזון למרקם אחיד. טועמים ומתקנים תיבול.
מכינים את תערובת הגבינות- מערבבים את הגבינה הצפתית או הבולגרית, הקוטג' והביצים.
ממליחים ומפלפלים. סוחטים היטב את עלי התרד.
מחממים את תנור האפיה ל- 180°C .
מרכיבים את הלזאניה ואופים: מניחים 3 עלי לזאניה צמודים זה לזה, בתחתית תבנית אפיה משומנת. יוצקים מעל 1/3 מרוטב העגבניות מסדרים מעל 1/3 מן התרד ו- 1/3 מן הגבינה.
מסדרים שכבה נוספת : פסטה, רוטב עגבניות, תרד,גבינה ומסיימים בשכבה שלישית. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים כ-40 דקות. מסירים את רדיד האלומיניום ומפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת. אופים 20 דקות נוספות ללא כיסוי, עד שהגבינה זהובה.
מקררים מעט חותכים ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: דר רלי אבל ידיעות אחרונות
שתף את המתכון