חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזאניה תרד וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי הלזניה, הנה מנה שמעדנת את טעמו החזק של התרד brומרככת אותו עם גבינות ורוטב עגבניות
לזאניה תרד וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי הלזניה, הנה מנה שמעדנת את טעמו החזק של התרד brומרככת אותו עם גבינות ורוטב עגבניות
הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית 20X28 ס"מ
שמן זית לשימון התבנית
עלי לזניה
לתערובת הגבינות:
250 גרם גבינת "חמד" מגוררת גס
2 גביעים של קוטג'
2 ביצים טרופות
מלח, פלפל שחור גרוס
1 שקית (800 גרם) תרד קפוא, מופשר
50 גרם גבינת "פרמז'ן", מגוררת
לרוטב העגבניות:
קופסא גדולה (800 גרם) של עגבניות מרוסקות
2 שני שום
1 כף סוכר חום
2 כפות שמן זית
5 עלי בזיליקום
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
רוטב העגבניות:
טוחנים את מרכיבי הרוטב במעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד, ומתקנים תיבול אם נדרש.
תערובת הגבינות:
מערבבים את גבינת ה"חמד", הקוטג' והביצים ומתבלים.
מחממים תנור לחום בינוני (180°c).
הרכבת הלזאניה:
סוחטים את עלי התרד.
מניחים בתבנית משומנת עלים צמודים זה לזה
מעליהם יוצקים שליש מרוטב העגבניות
מסדרים מעל שליש מהתרד
ומעליהם שליש מתערובת הגבינות.
מסדרים מעל הכל שכבה נוספת של פסטה, עגבניות, תרד וגבינות
ומסיימים בשכבה השלישית.
מכסים באלומיניום ואופים כ-40 דקות
(עד לשלב הזה אפשר להכין יום מראש ולשמור במקרר)
מסירים את האלומיניום, מפזרים מעל את פתיתי הפרמז'ן ואופים כ-20 דקות נוספות ללא כיסוי.
ב ת י א ב ו ן!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון