חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה בשרית ברוטב בשמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוהבי הלזניה שאינם שומרים על כשרות, יתענגו על בשר טחון brטבול ברוטב בשמל, בין עלי לזניה והגבינה המותכת שמעל. brמוצלח מאד מיד כשיוצא מן התנור, אך גם סופח טעמים לא רק brגם אחרי יום במקרר.
לזניה בשרית ברוטב בשמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוהבי הלזניה שאינם שומרים על כשרות, יתענגו על בשר טחון brטבול ברוטב בשמל, בין עלי לזניה והגבינה המותכת שמעל. brמוצלח מאד מיד כשיוצא מן התנור, אך גם סופח טעמים לא רק brגם אחרי יום במקרר.
הוראות הכנה
מרכיבים
עלי לזניה (אני משתמשת ב"פרפקטו" של אוסם).
בצל קצוץ
½ ק"ג בשר טחון
2 קופסאות עגבניות מרוסקות
אבקת מרק עוף (עדיפות לקנור)
אורגנו
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
לרוטב בשמל:
2 כפות מרגרינה בלו-בנד
4 כפות קמח
4 כוסות חלב
מלח, פלפל
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד השחמה, להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עד שמתבשל.
להוסיף את העגבניות המרוסקות, אבקת המרק והאורגנו. לערבב ולבשל כחצי שעה על אש נמוכה.
את כל מוצרי רוטב הבשמל להכניס לסיר קטן ולבשל תוך כדי ערבוב, עד שיסמיך.
ההרכבה:
להניח בתבנית (30X20) שכבה ראשונה של עלי לזניה.
מעליהן לפזר שכבה מתערובת הבשר.
מעל הבשר לשפוך רוטב בשמל. להקפיד להגיע לכל מקום, כדי שלא יישארו מקומות יבשים.
וכך הלאה להמשיך בבניית שכבות נוספות.
מעל שכבת רוטב הבשמל האחרונה לפזר את הגבינה הצהובה.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, עד שרואים שהגבינה הצהובה נמסה כולה, אך לא שרופה.
בהנאה רבה
מגיש: kalla
מקור: רותי
שתף את המתכון