חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה עם גבינה בולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזניה עם גבינה בולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית
2 כפות עלי רוזמרין טריים קצוצים
4 שיני שום קצוצות
1 בצל קטן קצוץ
1 כוס יין אדום
1 כף סוכר
1/3 כוס פלפלים קלויים או פטריות חתוכות קצוצים גס
1 קופסא גדולה של שימורי עגבניות מרוסקות
20 זיתים שחורים מגולענים משומרים ביין
1/2 קופסא עלי לזניה שבורים לפיסות (כ- 5 פיסות מכל עלה)
400 גרם גבינה בולגרית חתוכה לפרוסות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום כ- 5 דקות. להוסיף עגבניות, רוזמרין, יין, זיתים, סוכר, מלח, פלפל שחור ופטריות או פלפלים קלויים.
בתבנית פיירקס מסדרים 1/3 מעלי הלזניה ועליהן 1/3 מפרוסות הגבינה, יוצקים מעל 1/3 מהרוטב המבושל שהכנו קודם וחוזרים על התהליך עוד פעמיים. בסוף מעל הכל יוצקים את שכבת הרוטב הנותרת (אם התבנית גדולה, מכינים את הלזניה רק בשתי שכבות).
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190-200 מעלות כ- 40 דקות.
מגיש: m73
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון