הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה דפי לזניה
2 קישואים פרוסים לטבעות
6 עגבניות בינוניות חציות
כף שמן זית
קופסא רוטב עגבניות לבישול
250 גרם עלי תרד
כוס עלי בזיליקום
כפית אורגנו יבש
2 גלילים גבינת פרומעז פרוסים לטבעות בעובי חצי ס"מ
100 גרם קשקבל מגורר
קורט מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 220 מעלות מרפדים תבנית אפיה בנייר לאפיה ומניחים את העגבניות
זורים עליהן מלח ופלפל ויוצקים מעט שמן זית וצולים בתנור למשך 30 דקות מוצאים מהתנור ומצננים
מחממים מחבת ושמן זית קל ומטגנים את טבעות הקישואים כ2 דקות מכל צד מסירים מהאש ושומרים בצד
מרפדים תבנית בנייר אפיה ועליה מניחים דפי לזניה מורחים ברוטב עגבניות ומניחים עליהם
עגבניות בזיליקום קישואים עלי תרד גבינת פרומעז ואורגנומטבלים בפלפל שחור
מניחים עליהם שיכבה נוספת של עלי לזניה וחוזרים על הפעולה הקודמת
מניחים שיכבה אחרונה של עלי לזניה מורחים ברוטב עגבניות מפזרים מעט אורגנו ואת גבינת הקשקבל מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 40 דקות בחום של 180 מעלות
לפני הגשה מסירים את נייר הכסף ואופים למשך 10 דקות עד שהגבינה מזהיבה
בתאבון
מגיש:
מקור: איגוד הנוקדים
שתף את המתכון
