חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה צימחונית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזניה צימחונית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה דפי לזניה
2 קישואים פרוסים לטבעות
6 עגבניות בינוניות חציות
כף שמן זית
קופסא רוטב עגבניות לבישול
250 גרם עלי תרד
כוס עלי בזיליקום
כפית אורגנו יבש
2 גלילים גבינת פרומעז פרוסים לטבעות בעובי חצי ס"מ
100 גרם קשקבל מגורר
קורט מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 220 מעלות מרפדים תבנית אפיה בנייר לאפיה ומניחים את העגבניות
זורים עליהן מלח ופלפל ויוצקים מעט שמן זית וצולים בתנור למשך 30 דקות מוצאים מהתנור ומצננים
מחממים מחבת ושמן זית קל ומטגנים את טבעות הקישואים כ2 דקות מכל צד מסירים מהאש ושומרים בצד
מרפדים תבנית בנייר אפיה ועליה מניחים דפי לזניה מורחים ברוטב עגבניות ומניחים עליהם
עגבניות בזיליקום קישואים עלי תרד גבינת פרומעז ואורגנומטבלים בפלפל שחור
מניחים עליהם שיכבה נוספת של עלי לזניה וחוזרים על הפעולה הקודמת
מניחים שיכבה אחרונה של עלי לזניה מורחים ברוטב עגבניות מפזרים מעט אורגנו ואת גבינת הקשקבל מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 40 דקות בחום של 180 מעלות
לפני הגשה מסירים את נייר הכסף ואופים למשך 10 דקות עד שהגבינה מזהיבה
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: איגוד הנוקדים
שתף את המתכון