חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזניה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב:
1 פלפל ירוק קצוץ בינוני
1 בצל בינוני קצוץ בינוני
8 עגבניות בינוניות בשלות מרוסקות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית ריחן יבש
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית מיורן יבש
1 כפית מרווה מפוררת
5 - 6 שיני שום קצוצים דק
3 כוסות מים
מלח
1/3 כוס שמן זית
שאר המצרכים:
4 קופסאות טונה משומרת בשמן (לסנן)
1 חבילה של עלי לזניה (ברילה)
300 גרם גבינת צ'דר מגורדת
תבנית אלומיניום גדולה
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל והפלפל עד שיתרככו. להוסיף את השום ולטגן עד שיזהיב.
2. להוסיף את הפפריקה ושאר התבלינים ולערבב. להוסיף את העגבניות
להרתיח ולבשל כ - 5 דקות, להוסיף את המים ולבשל כ - 10 דקות.
3. לצקת מהרוטב על תחתית התבנית ולסדר עליו עלים ללא כל רווח. על העלים
לפזר טונה וגבינה ועליהם לצקת מהרוטב. עליו לסדר שיכבה חדשה של
עלים ושוב טונה, גבינה ורוטב... וכך עד שכל הטונה תגמר. שיכבה עליונה
תהייה של עלים ועליהם חייבים לצקת כמות נדיבה של רוטב.
4. להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות ולאפות כ 40 דקות.
לבדוק שהעלים העליונים רכים ולא התייבשו מהאפיה.
5. לחתוך לריבועים ולהגיש חם.
מגיש: simong
מקור:
שתף את המתכון