הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל פרוס
2 כפות שמן
1 קופסת פטריות חתוכות משומרות מסוננות
2 מכלי גבינת קוטג'
2 ביצים
מלח ופלפל
אורגנו
בזיליקום
רוזמרין
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
1/2 כוס יין אדום
1/2 כוס מים
2 שיני שום כתושות
6 עלי לזניה מוכנים לאפייה (עלי לזנייה יבשים שהושרו במים רותחים מס' דקות)
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן שלוש דקות, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 5 דקות. בנתיים מערבבים את גבינת הקוטג' והביצים, מוסיפים את הבצל והפטריות ומתבלים במלח ובפלפל. מערבבים את רסק העגבניות, היין והמים ומוסיפים את השום ואת שאר התבלינים.
יוצקים בתבנית 2-3 כפות רוטב עגבניות, מניחים עליו שלושה עלי לזניה ויוצקים עליהם את תערובת הגבינה והפטריות ואת מחצית רוטב העגבניות. מכסים בשכבה נוספת של עלי לזניה, יוצקים את רוטב העגבניות שנשאר וזורים על הכול את הגבינה הצהובה. אופים בחום בינוני כ- 30 דקות עד שעלי הלזניה מתרככים.
מגיש:
מקור: אריזת הלזניה
שתף את המתכון
