חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניית פטריות וגבינת קוטג'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזניית פטריות וגבינת קוטג'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל פרוס
2 כפות שמן
1 קופסת פטריות חתוכות משומרות מסוננות
2 מכלי גבינת קוטג'
2 ביצים
מלח ופלפל
אורגנו
בזיליקום
רוזמרין
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
1/2 כוס יין אדום
1/2 כוס מים
2 שיני שום כתושות
6 עלי לזניה מוכנים לאפייה (עלי לזנייה יבשים שהושרו במים רותחים מס' דקות)
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן שלוש דקות, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 5 דקות. בנתיים מערבבים את גבינת הקוטג' והביצים, מוסיפים את הבצל והפטריות ומתבלים במלח ובפלפל. מערבבים את רסק העגבניות, היין והמים ומוסיפים את השום ואת שאר התבלינים.
יוצקים בתבנית 2-3 כפות רוטב עגבניות, מניחים עליו שלושה עלי לזניה ויוצקים עליהם את תערובת הגבינה והפטריות ואת מחצית רוטב העגבניות. מכסים בשכבה נוספת של עלי לזניה, יוצקים את רוטב העגבניות שנשאר וזורים על הכול את הגבינה הצהובה. אופים בחום בינוני כ- 30 דקות עד שעלי הלזניה מתרככים.
מגיש: m73
מקור: אריזת הלזניה
שתף את המתכון