הוראות הכנה
מרכיבים
1250 גר' לחי בקר
20 גר' צימוקים
800 גר' בצל
500 גר' גזר
מעט ירק (קוזבור פטרוזיליה סלרי)
25 סל' בירה
2 שיני שום עם הקליפה
3 כפות שמן
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
הרתיח את הצימוקים במים ולהשרות לייבוש. לקלוף בצל ולקצוץ קטן מאוד את הגזר לחתוך לרצועות דקות ואת הלחי לחתוך לקוביות.
בסיר לחץ לחמם שמן להוסיף את הבשר וכשהבשר מקבל צבע זהוב להוציא מהשמן לצלחת ולהוסיף לשמן שבסיר את הבצל והגזר להמשיך לבשל על אש נמוכה להוסיף את התבלינים ולבחוש מידי פעם עד קבלת רוטב סמיך להוסיף את הבשר והירק להמשיך לבשל כ-20 דקות להוסיף את הבירה לסגור את הסיר ולהמשיך לבשל כ-1 שעה ,
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
