חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחי בקר ברוטב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לראש השנה צריך שיהיה על השולחן בשר ראש אז זו אחת האפשרויות
לחי בקר ברוטב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לראש השנה צריך שיהיה על השולחן בשר ראש אז זו אחת האפשרויות
הוראות הכנה
מרכיבים
1250 גר' לחי בקר
20 גר' צימוקים
800 גר' בצל
500 גר' גזר
מעט ירק (קוזבור פטרוזיליה סלרי)
25 סל' בירה
2 שיני שום עם הקליפה
3 כפות שמן
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
הרתיח את הצימוקים במים ולהשרות לייבוש. לקלוף בצל ולקצוץ קטן מאוד את הגזר לחתוך לרצועות דקות ואת הלחי לחתוך לקוביות.
בסיר לחץ לחמם שמן להוסיף את הבשר וכשהבשר מקבל צבע זהוב להוציא מהשמן לצלחת ולהוסיף לשמן שבסיר את הבצל והגזר להמשיך לבשל על אש נמוכה להוסיף את התבלינים ולבחוש מידי פעם עד קבלת רוטב סמיך להוסיף את הבשר והירק להמשיך לבשל כ-20 דקות להוסיף את הבירה לסגור את הסיר ולהמשיך לבשל כ-1 שעה ,
מגיש: עדנה10
מקור:
שתף את המתכון