הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג קמח
50 גרם שמרים
4 ביצים
2 מחמאה
2 ווניל
150 גרם צימוקים שהושרו בקוניאק טוב משך שעתיים וסוננו
½1 כוסות סוכר
½2 כוסות מים פושרים.
אופן ההכנה
מעבדים את כל החומרים לבצק ומניחים להתפחה עד פי שניים.
קורצים כדורים בגודל פינג-פונג, ומניחים לתפוח בשנית עד להכפלה.
מורחים את הלחמניות התפוחות בחלמון מעורב במעט חלב.
מפזרים שומשום מלמעלה.
אופים בתנור שחומם ל-250°c במשך כ-20 דקות, או עד להשחמה.
מגיש:
מקור: בית אמא
שתף את המתכון
