חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לינגוויני עם אגוזי לוז ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לינגוויני עם אגוזי לוז ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם לינגוויני (או ספגטי, או פסטה אחרת).
100 גרם אגוזי לוז קלופים.
צרור בינוני של פטרוזיליה.
2 כפות שמן אגוזי לוז (או שמן זית טוב).
250 מ"ל שמנת מתוקה 15% שומן.
מלח ופלפל.
גבינת פרמזן מגוררת דק.
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
בזמן שהיא מתבשלת קולים קלות את האגוזים בסיר קטן.
כשהאגוזים מתחילים לקבל צבע מעבירים אותם למעבד מזון קטן, מוסיפים את הפטרוזיליה וטוחנים.
מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה עד לסף רתיחה.
מוסיפים פנימה את תערובת האגוזים הטחונים ומבשלים על אש קטנה כשלוש דקות.
מתבלים במלח ובפלפל. לקראת סוף הבישול של הפסטה, מדללים את הרוטב ב-3-4 כפות ממי הבישול.
מסננים את הפסטה, מחזירים לסיר ומערבבים עם הרוטב.
מגישים מיד, עם שפע גבינת פרמזן מגוררת וזילוף של שמן אגוזים.
מגיש: The Chef
מקור:
שתף את המתכון