הוראות הכנה
מרכיבים
ליקר שזיפים
החומרים
1 קילו שזיפים מזן שגיב
1/2 ק"ג סובר
750 CC כהל 80% או 350 מל"ל דרי גין ו350 מל"ל כהל
אופן ההכנה
במיכל שניתן לאטום מניכים שכבת שזיפים מגולענים ללא הגבעול ושכבת סוכר
שכבת שזיפים ושכבת סוכר מניחים בד על פתח המיכל ואוטמים מניחים במקום מוצל ומנערים מעט ולאט עד שהסוכר והתסיסה מפסיקים בין 14 - 21 יום כשנעלם הסוכר לחלוטין והכל הופך לעיסה אחת מוסיפים את האלכוהול ואוטמים שוב לחודש נוסף .
לצלילות מסננים את המשקה מהשזיפים ומעבירים לבקבוקים ניתן לקחת ולהשתמש כליקר לקינוחים או לתבשילים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
