חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ליקר שזיפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ליקר עם מרקם קצפתי
ליקר שזיפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ליקר עם מרקם קצפתי
הוראות הכנה
מרכיבים
ליקר שזיפים
החומרים
1 קילו שזיפים מזן שגיב
1/2 ק"ג סובר
750 CC כהל 80% או 350 מל"ל דרי גין ו350 מל"ל כהל
אופן ההכנה
במיכל שניתן לאטום מניכים שכבת שזיפים מגולענים ללא הגבעול ושכבת סוכר
שכבת שזיפים ושכבת סוכר מניחים בד על פתח המיכל ואוטמים מניחים במקום מוצל ומנערים מעט ולאט עד שהסוכר והתסיסה מפסיקים בין 14 - 21 יום כשנעלם הסוכר לחלוטין והכל הופך לעיסה אחת מוסיפים את האלכוהול ואוטמים שוב לחודש נוסף .
לצלילות מסננים את המשקה מהשזיפים ומעבירים לבקבוקים ניתן לקחת ולהשתמש כליקר לקינוחים או לתבשילים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון