חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לנגב את הסלמון...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להכין את המנה חלבי או פרווה.
לנגב את הסלמון...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להכין את המנה חלבי או פרווה.
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם סלמון מעושן
3 קופסאות גבינת שמנת מסוג נאפוליון
1/4 כוס עלי שמיר קצוצים
1/4 כפית קימל טחון טרי!
1/4 כפית אבקת חרדל
1/4 כפית פפריקה מתוקה (במקום פפריקה אפשר 1 כף קטשופ)
1/4 עלה חסה לכל סועד
1 זית שחור מצומק לכל סועד
1 גבעול שמיר באורך אצבע לכל סועד
למנה פרווה: להחליף את הגבינה במיונז ולא להשתמש בפפריקה
וקימל.
אופן ההכנה
1. לחתוך את הסלמון לחתיכות ולעבד למחית חלקה.
2. לערבב את הסלמון והגבינה ולחלק לשניים.
3. לחצי התערובת להוסיף שמיר קצוץ ואבקת חרדל ולערבב היטב.
4. לחצי השני של התערובת להוסיף קימל ופפריקה ולערבב היטב.
5. להניח על דופן גביע שמפנייה את עלה החסה כך שיבלוט מעט
החוצה. להשתמש בשקית קצפת כמו של קונדיטורים ולזלוף
את אחת התערובות ע"ג עלה החסה ובחצי התכולה של הכוס
אנכית. לחלל הנותר לזלוף את התערובת האחרת. הכל כאצבע
מתחת לשפת הגביע. להחדיר שיפוד עץ לתערובות שבגביע
ולסובב אותו כך שהתערובות תכנסנה אחת לתוך השניה -
סיבוב אחד בלבד!
6. להניח את הזית באמצע ומעל. לנעוץ את גבעול השמיר ואפשר
גם לנעוץ קרקר משולש.
7. להגיש עם קלי בגט.
מגיש: simong
מקור:
שתף את המתכון