חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לפתן רברבר - ריבס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו ירק דמוי כרפס הנאכל כפרי, טעמו חמצמץ ובשל כך מוסיפים אותו למרקחות ריבה למיניהם, brלפתנים וכד' brבתהליך הבישול הרברבר מתפרק למעין סיבים. brניתן להשיגו ברשתות השיווק הגדולות ובמאפיית "לחם ארז" br br
לפתן רברבר - ריבס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו ירק דמוי כרפס הנאכל כפרי, טעמו חמצמץ ובשל כך מוסיפים אותו למרקחות ריבה למיניהם, brלפתנים וכד' brבתהליך הבישול הרברבר מתפרק למעין סיבים. brניתן להשיגו ברשתות השיווק הגדולות ובמאפיית "לחם ארז" br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג רברבר, שטוף וחתוך לפרוסות באורך 1-2 ס"מ
1 כוס סוכר
½ כוס מים
טיפה מיץ לימון טרי
קורט מלח
אופן ההכנה
מניחים רברבר בסיר עם סוכר, מים, טיפה מיץ לימון וקורט מלח. מבשלים על אש נמוכה-בינונית (ומערבבים מדי פעם), עד שהרברבר מתפרק והופך לחוטים- חוטים. טועמים, אם הלפתן אינו מתוק דיו- מוסיפים מעט סוכר. מסירים מן האש ומצננים. מוזגים לקעריות ומגישים.
מגיש: MIRSO
מקור: YNET
שתף את המתכון