הוראות הכנה
מרכיבים
למילוי תפוחי האדמה
4 תפוחי אדמה
חצי כפית גרעיני כמון
1 כפית גרעיני חרדל
כמה עלי קארי טריים
1 או חצי צ'ילי ירוק טרי
2 שיני שום
1 בצל קטן
כורכום
עלי כוסברה
לקמח חומוס
קמח חומוס
קצת אבקת צ'ילי
מים
מעט אבקת אפיה
לטיגון
שמן
אופן ההכנה
להרתיח את תפוחי האדמה בתוך סיר לחץ
שהם מבושלים לקלף אותם ולחתוך לחתיכות גסות
לטגן את הבצל הקצוץ עד הזהבה ולהכניס את הצ'ילי הירוק שחתוך לחתיכות קטנות, שום חתוך, עלי הקארי, גרעיני החרדל ואת גרעיני הכמון.
להכניס למחבת את התפוחי אדמה ולאחר זאת להכניס הרבה עלי כוסברה
להוריד מהאש
לתת לזה להתקרר מעט.
לקחת את קמח החומוס להוסיף לו מים קצת אבקת צ'ילי ומעט אבקת אפייה וליצור מרקם נוזלי אך לא נוזלי מידי
לעשות מתערובת התפוחי אדמה עיגולים קטנים עם היד
לטבול בתוך תערובת קמח החומוס ולטגן בשמן עמוק עד הזהבה
אצלינו אוכלים אותו בעיקר עם קטשופ או עם מסאלה ירוקה שעשוייה מטחינה של צ'ילי ג'ינג'ר שום והרבה כוסברה
מגיש:
מקור: הודו
שתף את המתכון