חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה גבינות קל בבצק שקם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה גבינות קל בבצק שקם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
200 ג"ר מרגרינה
1 קמח תופח 350 גרם
1 שמנת 9 אחוז
למילוי
250 ג"ר גבינה בולגרית מרוסקת
200 ג"ר גבינה צהובה רצוי טל העמק
250 ג"ד גבינת קוטג
פלפל שחור גרוס עבה
מלח
אופן ההכנה
.
לבצק
1. בקערה מעבדים את כל חומרי הבצק עד לקבלת עיסה אחידה
2. עוטפים בניילון ניצמד ומכניסים לשעה למקרר
3. מחלקים את הבצק לשניים
4. משטחים חלק אחד לריבוע ומשטחים בתבנית
5. מפזרים מעליו 250 גרם גבינה בולגרית
6. מפזרים מעל הבולגרית 200 גרם צהובה.
7. מפזרים מעל קוטג מפלפלים וממליחים
8. מרדדים את החלק השני של הבצק ומכסים.
9. חותכים לריבועים או מעוינים.
10.מערבלים בכוס 2 ביצים וממלאים את הכוס בחלב או שמנת מתוקה ומעט פלפל שחור .
לצקת את הבלילה על המאפה באופן שווה.רצוי עם כף.
11.אופים בחום 175 מעלות עד שיקבל צבע זהוב חומי.
* תוספות אפשריות למילוי
מנגולד/תרד
בצל מטוגן
פיטריות
תבלינים טריים
*** ניתן להקפאה ולהפשרה אחרי האפיה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פירגה
שתף את המתכון