חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה טלה ממולא בעלה פילו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה טלה ממולא השף סהר רפאל ממסעדות כרמים וכדיתא br
מאפה טלה ממולא בעלה פילו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה טלה ממולא השף סהר רפאל ממסעדות כרמים וכדיתא br
הוראות הכנה
מרכיבים
עלי פילו
טחינה גולמית
סילאן
פיסטוקים קצוצים
חומרים לסנייה
1 ק"ג בשר טלה טחון
2 בצל קצוץ
כף מלח שטוחה
כפית פלפל שחור גרוס
כפית בהרט, הל וכמון
אופן ההכנה
מטגנים בצל וכשמזהיב מוסיפים את הבשר
מטגנים את שני המרכיבים יחדיו ומערבבים תוך כדי בישול
מוסיפים תבלינים, ומבשלים עד לסגירה מלאה של הבשר
מערבבים ומורידים מהאש
חוצים עלה פילו לשניים ומניחים אחד על השני, מניחים במרכזו את הבשר (במשקל 120 גרם) ועוטפים לצורה של ריבוע ומשמנים קלות מבחוץ
הכנת המנה: מניחים במגש את מנת המאפה, משמנים ומטבלים במלח ופלפל, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .עד הזהבה במשך כ 14 דקות ובמקביל משרטטים עיגול עם הטחינה הגולמית על צלחת ההגשה. מזליפים בצורת שתי וערב את הסיליאן, ומפזרים פיסטוקים מעל לצלחת
מניחים את המאפה במרכז הצלחת ומגישים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף סהר רפאל ממסעדות כרמים וכדיתא https://www.rest.co.il/img/recipes/מאפה-טלה-של-כדיתא- https://www.rest.co.il/recipe.aspx?recipeID=2510
שתף את המתכון