הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים ל-12 יחדות
120 גרם קמח
140 גרם סוכר
½ כפית אבקת אפיה
קורט מלח
40 גרם חמאה לא ממולחת בטמפ' החדר
120 מ"ל חלב מלא (כוס חלב)
1 ביצה בינונית
¼ כפית תמצית וניל
ציפוי:
עבור 12 קאפקייקס
300 גרם סוכר
50 גרם חמאה ללא מלח
125 גרם גבינת שמנת (נפוליאון)
אופן ההכנה
אופן ההכנה ל"קאפ קייק":
1.לסדר בתבנית עם חורים ל"קאפקייקס" ולשים בפנים את עטרות הנייר.
2.לשים קמח, סוכר, אבקת אפיה, מלח וחמאה בתוך מיקסר ולערבב עד קבלת מרקם אחיד. במקביל לשפוך באיטיות 1/2מכמות החלב.
3.ערבב ,בקערה נפרדת, את הביצה, שארית החלב ותמצית הוניל ואז להוסיף לבלילה הראשית עד שהמרקם חלק.
4.יש לצקת את הבלילה לתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-200°c, למשך 20-25 ד'.
5.אחרי התקררות העוגיות ניתן להוסיף את הציפוי.
ציפוי:
1. לערבב במיקסר את הסוכר והחמאה לקבלת מרקם אחיד
2.להוסיף גבינת שמנת ולהמשיך לערבב עד קבלת מרקם אוורירי למשך 5 דקות
3.את התערובת יש להכניס לשקית זילוף ולהזליף בתנועות מעגליות
מגיש:
מקור: I love Cupcakes! רח' בן יהודה 114 תל אביב (מול פינת ישורון). טל': 03.5222243 https://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/Foodchannel.il
שתף את המתכון
