חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס/קאפ קייק גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האופנה החדשה בעיצומוה-" קאפ קייק " למעשה סוג של "מאפינס " אישיים אווריריים עם ציפויים מדהימים
מאפינס/קאפ קייק גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האופנה החדשה בעיצומוה-" קאפ קייק " למעשה סוג של "מאפינס " אישיים אווריריים עם ציפויים מדהימים
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים ל-12 יחדות
120 גרם קמח
140 גרם סוכר
½ כפית אבקת אפיה
קורט מלח
40 גרם חמאה לא ממולחת בטמפ' החדר
120 מ"ל חלב מלא (כוס חלב)
1 ביצה בינונית
¼ כפית תמצית וניל
ציפוי:
עבור 12 קאפקייקס
300 גרם סוכר
50 גרם חמאה ללא מלח
125 גרם גבינת שמנת (נפוליאון)
אופן ההכנה
אופן ההכנה ל"קאפ קייק":
1.לסדר בתבנית עם חורים ל"קאפקייקס" ולשים בפנים את עטרות הנייר.
2.לשים קמח, סוכר, אבקת אפיה, מלח וחמאה בתוך מיקסר ולערבב עד קבלת מרקם אחיד. במקביל לשפוך באיטיות 1/2מכמות החלב.
3.ערבב ,בקערה נפרדת, את הביצה, שארית החלב ותמצית הוניל ואז להוסיף לבלילה הראשית עד שהמרקם חלק.
4.יש לצקת את הבלילה לתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-200°c, למשך 20-25 ד'.
5.אחרי התקררות העוגיות ניתן להוסיף את הציפוי.
ציפוי:
1. לערבב במיקסר את הסוכר והחמאה לקבלת מרקם אחיד
2.להוסיף גבינת שמנת ולהמשיך לערבב עד קבלת מרקם אוורירי למשך 5 דקות
3.את התערובת יש להכניס לשקית זילוף ולהזליף בתנועות מעגליות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: I love Cupcakes! רח' בן יהודה 114 תל אביב (מול פינת ישורון). טל': 03.5222243 https://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/Foodchannel.il
שתף את המתכון