חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מדליוני עוף ברוטב שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקור המתכון הוא מהעיר לימה במדינת פרו
מדליוני עוף ברוטב שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקור המתכון הוא מהעיר לימה במדינת פרו
הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי חזה עוף ללא עצם.
4 רצועות נקניק סלמי או כל נקניק מעושן אחר.
2 ביצים קשות חתוכות למטבעות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות.
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב או כתום חתוך לרצועות
1/2 כוס מים
4 כפות חמאה או מרגרינה
2 טבליות להכנת מרק בשר או עוף או לחילופין ניתן להשתמש בתיבוליות של קנור באותם הטעמים או באבקות מרק באותם הטעמים הכמות לאופציה זו היא 2 כפות גדושות
לרוטב:
2 כפות שמנת חמוצה.
2 כוסות מים
2 כפות יין לבן
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מתבלים במלח ופלפל את נתחי חזה העוף ואז שמים במרכז כל נתח חתיכה רצועת נקניק, 3 רצועות פלפל (אחד מכל צבע) ו - 2 חתיכות ביצה, מגלגלים בעדינות את חזה העוף לרולדה וסוגרים בעזרת קיסם או קושרים את הנתח בעזרת חוט.
בינתיים שמים בסיר מים, חמאה וטבליות המרק ומבשלים עד להמסת כל המרכיבים. מכניסים את רולדות העוף המגולגלות לסיר ומבשלים עד שהם מוכנות (בערך כ- 20-25 דקות על אש בינונית). מכבים את האש מוציאים את הקיסם (או חוט) ומניחים על קרש חיתוך למספר דקות על מנת שהבשר ינוח מעט.
בינתיים מכינים את הרוטב:
מחממים בסיר את השמנת החמוצה ואת היין קלות ומוסיפים לאחר 2 דקות את המים ומערבבים היטב ומביאים לרתיחה קלה.
הרכבת המנה:
חותכים את רולדות העוף למדליונים מניחים על צלחת הגשה עם רוטב השמנת בצד.
מגיש: m73
מקור: פרו
שתף את המתכון