חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוסר ים בשמיר, זנגביל ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוסר ים בשמיר, זנגביל ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
2 דגי מוסר
חופן נדיב מאד של שמיר
1 ס"מ זנגביל קלוף
2 שיני שום קלופות
מיץ מחצי לימון
גרידת לימון מרבע לימון
חצי פלפל צ'ילי
אופן ההכנה
קוצצים יחד את השמיר, השום, הצ'ילי, הזנגביל וגרידת הלימון דק מאד מאד. מעבירים לקערית יחד עם 3 כפות שמן זית ומיץ הלימון ומערבבים היטב. מניחים רדיד אלומיניום על תבנית אפיה. מזליפים על הנייר מעט שמן זית ומפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס. מניחים את הדגים על הנייר המשומן ועליו מזליפים מעט שמן זית עם מלח גס ופפל שחור גרוס. יוצקים על הדג את התערובת מהקערית ומכסים את הדגים ברדיד אלומיניום נוסף. מכניסים תנור שחומם מראש ל-180°c למשך 15-20 דקות. מוציאים את כיסוי נייר הכסף ואופים עוד חמש דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון