חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מה יותר סקסי ממוס שוקולד כהה, מריר ואלכוהולי. המתכון הבא יבטיח לכם לילה מלא תשוקה.
מוס שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מה יותר סקסי ממוס שוקולד כהה, מריר ואלכוהולי. המתכון הבא יבטיח לכם לילה מלא תשוקה.
הוראות הכנה
מרכיבים
170 גר' שוקולד בלגי מריר
50 מ"ל ברנדי או וויסקי
60 גר' חמאה
225 גר' שמנת מתוקה
4 חלמונים
4 חלבונים
1/4 כפית קינמון
קמצוץ אגוז מוסקט
אופן ההכנה
1. ממיסים בסיר אדים כפול (בן מארי) שוקולד וחמאה.
2. מקציפים חלמונים במיקסר לקצף תפוח ובהיר. מוסיפים שוקולד מומס, ויסקי ותבלינים.
3. מקציפים שמנת מתוקה לקצף יציב, ומקפלים לתערובת השוקולד.
4. מקציפים חלבונים בקערה נקיה ומקפלים לתערובת.
5. יוצקים לקערת הגשה ומקררים כמה שעות.
מגיש: יוסף ל
מקור: באדיבות אנג'לינה ביסטרו בהוד השרון
שתף את המתכון