הוראות הכנה
מרכיבים
170 גר' שוקולד בלגי מריר
50 מ"ל ברנדי או וויסקי
60 גר' חמאה
225 גר' שמנת מתוקה
4 חלמונים
4 חלבונים
1/4 כפית קינמון
קמצוץ אגוז מוסקט
אופן ההכנה
1. ממיסים בסיר אדים כפול (בן מארי) שוקולד וחמאה.
2. מקציפים חלמונים במיקסר לקצף תפוח ובהיר. מוסיפים שוקולד מומס, ויסקי ותבלינים.
3. מקציפים שמנת מתוקה לקצף יציב, ומקפלים לתערובת השוקולד.
4. מקציפים חלבונים בקערה נקיה ומקפלים לתערובת.
5. יוצקים לקערת הגשה ומקררים כמה שעות.
מגיש:
מקור: באדיבות אנג'לינה ביסטרו בהוד השרון
שתף את המתכון
